EP Visar Framförtterna Internationellt

Som vi tidigare rapporterat har vi representanter både i lag-VM för veteraner och i NM för flickor och som de representerar!!!
Stina avslutade alldeles nyss ett vackert angreppsparti mot en norska med 1909 i ELO. Men det är ju inte rankingtalen som spelar och hon fick se sig besegrad av Stina som har mer än 600 mindre i ELO. En riktig bragd!! Med 2 av 4 ligger Stina nu 4:a med häng på tredjeplatsen. Dock möter hon ledarinnan i slutronden senare idag. Men oavsett utgången i det partiet är det en stark insats och med 1295 i ELO har hon i denna tävling en prestationsranking på 1730.
Samtidigt går framför allt Torgny fram som en slåttermaskin på Kreta! Efter den inledande förlusten har det blivit två vinster och tre remier mot motståndare med klart högre ranking! Något som ger en prestationsranking på 2081!! Även Erik har spottat upp sig och har med 3 av 6 en prestation på 1748.
Vi önskar alla EP:are lycka till i fortsättningen och håller tummarna för fortsatta härjningar!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.