ERIK I TOPP EFTER 4 RAKA!!

Efter halva tävlingen är det myckt EP i toppen av listan. Inför tävlingen hade vi Erik, Sven, Joel och André rankade som 7:a, 11:a, 12:a och 13:e, men hittills har de klart överträffat sig själva! Erik vann båda sina partier under förmiddagen efter stabilt spel och ligger i tvådelad ledning inför andra halvan av tävlingen. Om en minut startar ett tidigt finalparti så håll tummarna!!
Även Joel vann båda dagens partier och ligger på 7:e plats med 3 av 4. I rond fem möter han Martin Jogstad som vann JuniorSM 2016. Tuff uppgift!! 2½ av 4 har Johan och Sven och detta har lett till ett internmöte nu i rond 5. Därefter följer André på 16:e och Pontus på 21:a med 2 av 4 och Stina på 31:a med 1 poäng.

I grupp D spelade Sigge ett väldigt bra parti på morgonen som han tyvärr förlorade. Ytterligare en förlust har gjort att han ligger på 33:e plats med 1 poäng.

Fortsatt tungt går det för våra spelare i G-gruppen. Efter vardera två förluster på morgonen fick Alice och Hamish mötas. Ett parti som slutade med att Hamish satte patt och båda fick då sina första poäng. Astrid förlorade tyvärr sitt parti. I dessa grupper går det ganska snabbt och de har redan hunnit spela eftermiddagens första rond där Alice vann sitt parti, Hamish spelade remi igen medan Astrid tyvärr förlorade. I tabellen har vi då Alice på 49:e med 9 poäng, Hamish 52:a med 8 och Astrid 54 med 6 poäng.

I grupp H har Gustav blandat och gett med vinster och förluster. Varannan vinst har gett 3 vinster och 3 förluster på de 6 ronder som spelats. Med detta ligger han på 15:e plats med 12 poäng.

Luke vann sina två första iidag och var då uppe och nafsade på tätplaceringarna. Därefter fick han möta en spelare som inte tänkte utan som flyttade jättesnabbt. Tyvärr lyckades han dra med Luke i sitt tempo och det gick inte så bra för Luke som förlorade. Efter lunch studsade han tillbaka direkt och vann och med 4 vinster ligger Luke nu på 8:e plats med 14 poäng.

Hittills har det gått fantastiskt bra!! Vi brukar räkna topp 10 placeringar och just nu har vi 3 spelare placerade topp 10 och håller detta in i mål gör vi ett av våra bättre skol-SM på senare år!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.