Ungdomsserien i full gång

Smaka på den här raden: 20 – 1 – 12. 20 vinster, 1 remi och bara 12 förluster!! Det är vad ungdomslagen presterade idag när ungdomsserien drog igång på allvar. Detta trots att lag 1, som är stora favoriter i sin serie, inte spelade pga högskoleprovet. Men låt oss ta det steg för steg:
Division 1: Vårt andralag hade att ta sig an Limhamns förstalag. En riktigt tuff nöt! Men det struntade våra spelare i. Johan höll remi på förstabordet och Pontus och Stina vann sina matcher vilket innebar att EP segrade med 2½-1½. Tyvärr har vi inte resultatet i den andra matchen, men troligen blir det en direkt avgörande match mot Eslöv om vilket av lagen som skall gå till A-slutspel.
Division 3: I Lund mötte vårt tredjelag först LASK 5 och där blev det ganska snabbt 3-0 till oss efter att Rouven, Sigge och Oliver vunnit sina partier. Sen gjorde det inte så mycket att Ludvig förlorade ett segt slutspel med kvalle under. I den andra matchen mötte vi SK Halörs förstalag och gick snabbt upp till 2-0 genom Sigge och Oliver. När Rouven sedan förlorade blev det lite nerv i matchen. Dock höll Ludvig tungan rätt i mun i ett slutspel med pjäs över och säkrade segern till 3-1. EP 3 var enda laget i division 3 som mäktade med 2 vinster så vi har tagit en tidig serieledning!
Division 4 Nytt för i år är att vi har 2 lag i division 4. Tyvärr lyckades vi bara få ihop 3 spelare i EP 5, men vilka spelare!! Både EP 4 och EP 5 var i Bara för att dels mötas internt och dels möta Bara 2 och Bara 3. I första matchen mötte EP 4 Baras lag 2 och fick tyvärr stryk med 3-1 efter att Otto varit den enda som mäktade med att vinna. I samma rond körde EP 5 över Baras 3:e lag med 3-1. Som ni minns hade vi bara tre spelare där så resultatet innebär att alla tre, Luke, Gustav och Algot, vann sina partier. Därefter var det dags att byta motståndare. Nu var det EP 4 som vann mot Bara 3 med 3-1 efetr vinster av Alrik, Marcus och Otto. Samtidigt var EP 5 otroligt nära att skrälla mot Bara 2. Gustav vann sitt parti och Luke var en hårsmån från att göra detsamma, men han föll sliutligen i ett tufft tornslutspel. I sista ronden var det internmöte som vanns av EP 4 med 3-1 efter att Alrik, Otto och Astrid vunnit. Tröstpoängen för EP 5 kom genom Luke.
Efter 3 av 9 matcher innebär detta att EP 4 ligger på 4:e plats medan EP 5 ligger 6:a.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.