Juniorallsvenskan börjar idag

I helgen spelas Juniorallsvenskan 2019 i Kulturhuset Mölnlycke! En Passant deltar med ett lag (vi hade två lag förra året, när tävlingen gick i Limhamn) och tack vare ett fint resultat av förstalaget förra året, så får vårt lag spela i den exklusiva skaran i division 2. Kvar från det laget är endast Stina, medan t.ex. båda Hannesarna nu blivit för gamla. Övriga i laget är Ludvig, Sigge och Luke.

Första partiet börjar kl 18 ikväll (fredag), och det är i skrivande stund inte känt om div 2 kommer att spela på live-bräden eller ej, men oavsett vilket så kan man följa resultaten på nätet! Det blir en tuff start, mot Limhamn i första ronden, men alla matcher kommer att vara tuffa här. Övriga lag i div 2 är Stockholmsklubbarna Järfälla, Kristallen och Wasa, samt Helsingborgsklubben HASK.

I division 1 spelar man om titeln Svenska Juniormästare, och där spelar de sex lag som kvalificerat sig för det, bland annat Lundalaget LASK. Dessutom finns division 3, som är en öppen grupp, med möjligheten att kvalificera sig för nästa års div 2. Förra året vann Stockholmsklubben SK Rockaden.

Bloggen kommer givetvis rapportera om vårt lag under helgens gång. Det är en rond på fredagen, två på lördagen och två på söndagen.

Förra årets bilder på årets deltagare(av Lars OA Hedlund) (Ludvig var inte med den gången):

Stina

Sigge

Luke

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.