EP stor klubb på Malmö Open

Malmö Open fick åter ta plats i Rådhushallen den 17-19 december, efter pausen 2020. 227 spelare deltog i de två grupperna, och glädjande nog var En Passant med nio deltagare en av de största klubbarna, endast slagna av LASK, Limhamn och MAS!

I huvudturneringen spelade Håkan, Roland, Niklas och Erik. Bäst gick det för Håkan och Roland som tog 4½/8, men läs gärna nästa artikel nedan om ett av Niklas spektakulära äventyr! Efter fyra poäng på de sex första ronderna, och spektakulärt spel, blev det tyvärr inga poäng för Niklas på söndagen.

Det har blivit allt mer populärt även bland lägre rankade att spela i huvudturneringen, men vid sidan av spelades också MSF Mobile Labs Open för de med rating under 1600 som inte vill spela Malmö Open. Från klubben deltog Sigge, Stina, Luke, samt debutanterna Anders (far) och Signe (dotter). Alla gjorde jättefina resultat, vilket vi hoppas bidrar till fler turneringar från inte minst Anders och Signe! Bäst gick det för Sigge, som tog 5/8.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.