Kallelse till årsmöte 2022

Med tanke på nuvarande Covid-spridning så kommer årsmötet åter att vara digitalt.

Samtliga medlemmar i En Passant inbjuds till årsmöte via Google Meet torsdagen den 10:e februari kl 18.30. Mötet har lagts upp med start 18.15 så från den tiden kan man gå in via: meet.google.com/drx-wihf-ibi

Om någon önskar skicka in några motioner så skickas de per email till Håkan.

Föräldrar som är intresserade av att följa mötet är givetvis också hjärtligt välkomna. Önskar du agenda eller årsmöteshandlingarna skickade till er så maila Rålann.

Välkomna!

Efter årsmötet kommer en blixtturnering spelas på lichess, för de som deltagit på årsmötet. Detta brukar vanligtvis utgöra Blixt-KM, men vi får väl kalla det ”Online-KM” den här gången! För att komma igång med lichess (eller komma ihåg!) så rekommenderas instruktionerna som lades ut här på hemsidan för ungefär ett år sedan.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.