Vårt fantastiska läger med deltagarrekord!

Det traditionsenliga lägret vid Ringsjön hölls i år den 2-4 september! Lägret var fulltecknat och mer därtill, men efter några sjukdomsåterbud de sista dagarna hamnade vi på 29 deltagare, vilket vi inte haft på många år, samt 10 ledare.

Hälften av deltagarna och hälften av ledarna kom från En Passant, men roligast av allt är att Sandlöparen från Södra Sandby nu på allvar fått god representation, vilket också ger en bra blandning av barn, så att de inte bara tränar tillsammans med de som de brukar träna med på klubben. Eslöv och Sandlöparen hade ungefär en fjärdedel av deltagarna var.

Vädret brukar vara en snackis, och med tanke på att helgerna innan och efter blev regniga så hade vi som vanligt valt den bästa helgen! Det kom lite regn under lördagen, men det landade mest på den ena badgruppen, så uteaktiviteterna påverkades inte märkbart.

På fredagkvällen spelades som vanligt en lagtävling, med självnamnade lag, som vanns av ”Luke suger”, bestående av Luke(!), Marcus, Hebbe, Tryggve och Fabian. På lördagkvällen avnjöts självklart en börneturnering, med 14 par.

Bland uteaktiviteterna märktes badet i Ringsjön, med gott deltagande, en ny schackvariant på gården under namnet stafettschack samt givetvis den traditionsenliga tipsrundan.

Vi ser som vanligt fram emot läger efter nästa sommar igen! Om intresset fortsätter växa så får vi hitta en annan lägerplats, men det ska inte stoppa oss!

/Håkan

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.