Tjuvstart i ungdomsserien

I lördags, den 21/10, tjuvstartade ungdomsserien med spel i division 1 och 2. Ett lite segt EP-lag begav sig mot Eslöv för en på förhand oviss match. Tyvärr var inte koncentrationen på topp hos några av våra spelare och då gick det som det gick.
Eslöv mönstrade sitt absolut bästa lag och på bord 4 skiljde det 199 ratingpoäng till Elsas och Eslövs fördel och det blev lite för mycket för Gustav som var först klar. 0-1
På bord 3 hittar vi vår ljusglimt i Marcus som går från klarhet till klarhet! På pappret skiljde det över 200 poäng men det var innan Marcus stora uppgång och nu blev Sebastian en munsbit för honom och 1-1.
De på pappret jämna partierna mellan Chaktrit o Sigge och Alexander och Luke blev tyvärr till 2 otrevliga nollor för vår del efter lite slarvigt och okoncentrarat spel. Därmed skrevs slutresultatet till 3-1 till Eslöv och vi fär komma igen i nästa rond den 11/11 då vi möter LASK 2 på bortaplan.
Då drar även division 3 och 4 igång med ett lag från EP i vardera serien. Var dessa matcher spelas är ännu inte lottat så det får vi återkomma till. Resultat och lottning i division 1 finns här

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.