LÄSKIGT LÄGE

Tyvärr inleddes matchen mot Växjö på sämsta möjliga sätt när Johan, som jag hade räknat som en trolig 1:a, gick vilse redan i öppningen och förlorade snabbt. I ett försök att vara lite taktiska hade vi satt upp Andy på bord 1 mot 2196-spelaren och även han förlorade ganska snabbt. Tack och lov har vi Pontus, som uppenbarligen vaknat på helt rätt sida!! och nu tog sin tredje raka vinst och reducerade till 1-2 och gav oss lite hopp!!
För övriga har Sven 2 bönder mer och bör vinna! Erik T står exakt lika, men är en bättre schackspelare i grunden så jag hoppas på vinst…. Erik A har en bonde mindre och får kämpa för remi. Prognosen är 3-3 och fortsatt spänning i turneringen.
För lag 2 går det desto bättre. Gustav och Josefin har vunnit sina partier medan Stina förlorat mot motståndarnas enda bra spelare. Hannes och Nils ser också ut att vinna medan Erik B har 2 bönder mindre och får kämpa för en halva. Hur som blir det nog första vinsten för EP2
HEJA OSS!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade, Seriespel ungdomar, Turneringar externa, Ungdomar. Bokmärk permalänken.

1 svar på LÄSKIGT LÄGE

  1. Tina Forsberg skriver:

    Hej ja En passant! Kämpa på allihopa!

Kommentarer är stängda.