Tidsbrist….

Efter att ha tjatat om att spelarna skall ta det lugnt i alla år så försöker jag nu få dem att spela snabbare (att man aldrig blir nöjd…).
Nils o Hannes hade varsin högrankad på vagnen, men så tog tiden slut… Även André borde men tidsbrist och remi. Johan stod fantastiskt bra o hade i princip vunnit när allt blev fel o förlust. Erik o Stina ställdes mot två av favoriterna i respektive grupp och förlust. Sigge mötte också övermäktigt motstånd i form av en 10-åring med 1500 i ranking (som André) och naturligtvis förlust. Så även för Pontus som var den EP:are som var sist klar.
Men till sist: Sven vann säkert!!!
1½ av 9 i första. Det kan bara bli bättre!!!
PS Alla partier i A-gruppen (våra 97:or) livesänds på nätet. http://live.schack.se/skolsm2014/

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.