Skol_SM Igång

Första dagens spel blev ingen större succe för EP´s tappra krigare!! Vi får väl skylla på bussresan och den tidiga väckningen, men vi tar det i åldersordning….

I äldsta gruppen är vi näst största klubb med 5 deltagare, Rockaden från Stockholm har 6, men vad hjälper de? Jo, Sven hjälpte det….
Sven: Har lottats mot 2 klubbkamrater och vunnit mot Erik och Joel och har 2 av 2 och är den enda med toppkänning!
Joel: Vann i sin SM-debut mot en 1500-spelare och fick sedan möta Sven. 1 av 2 är bra!!
Pontus: Hade oturen att lottas mot den näst högst rankade i gruppen och förlorade ett mycket långt och spännande parti. De var de sista kvar i spellokalen när det tog slut. Sedan blev det frirond i andra och 1 av 2.
Johan: Hade nöjet att spela live på nätet i första, men det hjälpte inte! Efter ytterligare en förlust ser det lite mörkt ut med 0 pinnar.
Erik: Har också inlett skakigt. Efter förlusten mot Sven spelades det lite oinspirerat och i alltför ambitiöst vinstförsök slutade även detta med förlust och 0 poäng.
I B-gruppen har vi två deltagare:
Stina: Inledde mot Annie från Eslöv och spelade remi, dock allt annat än en kompisremi med evig schack i slutet. I andra ronden fanns inte tillräcklig ork och en nolla inhöstades.
André: Mötte en spelare utan ranking i första, men eftersom han vunnit två raka är han nog inte riktigt så dålig! Sen hade han oturen att möta en 2000-spelare och stryk även där gör att även Andy har 0 poäng.
F-gruppen: Sigge inledde med att spela två partier med blixtens hastighet och då går det som det går. Två nollor även här.
I-gruppen: Hamish är vår deltagare i yngsta gruppen och tillsammans med Joel en av våra debutanter. I första gick det lite för fort och en snabb förlust. Betydligt bättre spel i andra, men tyvärr samma resultat.

Detta innebär att EP under första dagens 18 partier noterade 4 vinster, 1 remi och 13 förluster. När sparkas tränaren??

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

1 svar på Skol_SM Igång

  1. Maria Johansson skriver:

    Bättre lycka idag 🙂

Kommentarer är stängda.