Stryk igen för EP

Operationen lyckades, men patienten dog… Bytet mellan Sven och André blev lyckat eftersom Sven vann sitt parti och det såg länge ut att ge oavgjort mot Stockholm och fortsatt tätkänning eftersom även Johan såg ut att vinna. Dock sprang tiden iväg och i tidsnöden gick Johan vilse och förlorade. Ett öde som även drabbade honom i finalen mot Västerås då han förlorade på tid efter att ha stått på vinst! 2 vinster där och 2 oavgjorda matcher och vi hade haft fingrarna på uppflyttningen.
Nu blir det svårt att nå de två första platserna eftersom vi måste lita till att andra matcher går vår väg. Men slår vi Manhem 2 i sista (vilket vi bör göra) ligger en topp-4-plats öppen och då får man säga att vi gjort en lyckad tävling.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.