Marcus 8:a i Knatte-SM

I lördagens minior- och knatte-SM gjorde många EP-ungdomar bra resultat och mest imponerande var Marcus 8:e plats. Efter en inledande förlust radade han upp 4 vinster innan raden bröts av en remi. Men med 4½ av 6 var han uppe i den yttersta toppen och spelade live på nätet på bord 4. Tyvärr förlorade han detta parti, men ytterligare en avslutande seger gjorde att han slog sig in på en fantastisk 8:e plats av 45 spelare.
Bakom Marcus gjorde flera andra EP:are fina resultat. Gustav blev 19:e med 4½ poäng och han har 1 är kvar som knatte! Precis bakom hamnade Alrik på 20:e plats med 4 poäng. Övriga EP:are samlade ihop 3 poäng på de 8 ronderna och hamnade 32:a Luke, 34:a Algot och 36:a Otto. Här kan man notera att Luke har 2 år och Algot 3 år kvar i knatteklassen!!
I miniorklassen spelade Oliver och Sigge som båda tog 4 av 8. Deras placeringar blev då ungefär mitt i fältet med Oliver som 30:e och Sigge som 35:a av 64 deltagare.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.