Bra start för EP i Ungdomsserien

Efter att förra säsongen blivit 2:a i division 2 flyttades EP till denna säsong upp i division 1. Eftersom Hannes och Hannes blivit överåriga för ungdomsserien och André flyttat till Stockholm var det bara Stina kvar av ”de äldre” och vi fick fylla på underifrån med spelare från den sena onsdagsgruppen. I första matchen ställdes vi mot Sandlöparen med bröderna Jönsson i spetsen.

Att Stina eller Ludvig skulle rå på Jacob eller Oscar, med ratingtal som var 600 respektive 500 högre, var inte så sannolikt så hoppet stod till Sigge och Oliver på bord 3 och 4.
Oliver spelade säkert mot orankade Alf och kunde vinna redan efter 1 timme. Samtidigt lyckades Sigge lura Karl, som var aningen högre rankad, på en pjäs och efter lite knåpande fick han till en mattkombination och matchen slutade 2-2. För resultat och kommande matcher kan man kolla här.

Den 26/10 är det dags för nästa rond och då kommer även division 3 och 4 att dra igång. För vår del gäller att vi kommer att sprida våra lag över Skåne. EP 1 spelar i Lund, EP 2 åker till Helsingborg och EP 3 spelar i Limhamn.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.