Klubbens Elo-turneringar

Som vanligt inleddes säsongen med Elo-rankade (internationell rating) tävlingar med kortare betänketid innan allvaret med långpartier inleddes. I Blixttävlingen segrade David från Ystad tack vare inbördes möte mot Frasse från LASK. Detta efter att båda plockat hem 11½ av 13. Resultat.

Två veckor senare var det dags för snabbschack där Joel visade att formen från Holbaek hade bavarats och han vann på 5½ av 7 efter ett riktigt stormästarresultat med 4 vinster, 3 remier och inga förluster. Resultat.

Mellan dessa evenemang drog höstens långpartiturnering igång med nytt deltagarrekord! Inte mindre än 30 spelare från 7 olika klubbar deltar i höstens turnering. 2 ronder har spelats och resultat och lottning kan man följa på turneringssidan.

Förutom detta spelas ett junior-KM som också är Elo-rankat. Här spelar 12 av våra juniorer, varav 8 har Elo-tal! En rond har spelats och resultat och lottning finns även här på en turneringssida.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.