Ny lichess-turnering söndag förmiddag!

Välkommen tillbaka, alla ni som var med förra veckan, till en ny tappning av En Passants Arena på lichess! Och välkomna, ni som vill vara med för första gången! Det är ett stort intresse för att gå med i En Passants Team på lichess, som anordnar tävlingar varje vecka. I skrivande stund har teamet 24 medlemmar, om alla vill vara med och spela imorgon är det en helt fantastisk aktivitet bland klubbens medlemmar!

Instruktioner för hur man går med har mailats ut till alla medlemmar. Om du saknar instruktioner, så ta kontakt med Håkan eller Roland så löser vi det! Spelet börjar kl 10 imorgon, söndagen den 5:e april!

För er yngre, samt föräldrar och oerfarna vuxna, så har vi en parallell turnering under teamet Skånska Ungdomstävlingar, som i skrivande stund är ett samarbete mellan En Passant och SK Sandlöparen från Södra Sandby. Även här är det Håkan som släpper in spelare, och jag hoppas att det blir galen aktivitet imorgon! Om detta faller väl ut kan vi bjuda in fler skånska ungdomar att delta i fortsättningen. Maila mig för instruktioner hur du kommer åt teamet om du saknar (hakan at fastmail dot fm).

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.