Skåne Open med distriktsmästare från klubben

Skåne Open, även Distriksmästerskapen för Skånes SF, spelades på LASKs lokaler den 22-23 april. Klasserna Yngre minior, Minior och Kadett spelades på lördagen, medan Junior och Senior spelades på söndagen.

Det var gott deltagande från klubben på lördagen. I Yngre minior lyckades Vincent bäst med 4½/7 och en fin 7:e plats bland 31 deltagare. Övriga från klubben var Charlie, Thea och Bastian. I Minior spelade Theo, bland 32 deltagare. Det var trångt i spellokalen med hela 79 spelare, men alla verkade ha haft roligt!

Förstaårskadetten Luke var högst rankad, trots att de äldsta är tre år äldre, men han levde upp till favoritskapet, och vann Kadettklassen på 6/7 poäng, bland 16 deltagare!

På söndagen hade vi endast deltagande i seniorklassen, där Anders H fint representerade klubbens färger, och slutade på 3½/7 och en 20:e plats bland 38 deltagare.

/Håkan

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.